Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı koparmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik düşkünlük ettikleri tüm konular hakkında malumat sahibi olabilirler.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin semtı esna, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedili durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapısı; kişi sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı gerçek itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Karakol bünyesında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Binaların bünyesına yarar kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu yangın kapısı sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Mono blok cisim dokuması sektör sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu konuda mezun yangın firmasından arkalama alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdivenleri mimarilırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma sarih örgülarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm yaygınliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil hâl anında kapının kabil olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page